Masa

Isk iSk

My photo
Rumah papan atas bukit mengadap ciptaan NYA...subhanallah CANTIK!! dan tersangatlah cool..ALLAH tu hebat!

Monday, November 30, 2009

R.I.N.D.U

AssaLamuAlaikuM















heheh..
walaupown aku xdak lam gambo neh.., tapi aku mau jugak cakap yang aku rindu sesangat kat suma... jumpa sem depan....



Masa neh jamuan perpisahan untuk mereka yang LI (latihan industri) sesi Julai 2009...
(aku lak masa neh tengah LI..huar huar) pa2 pown aku arap Allah izinkan untuk aku jumpa mereka sem depan (Januari 2010) InsyAllah......



Salam sayang n salam rindu buat semua sahibah ku.....

Kawin

AssaLamuaLaikuM...

Oleh kerana gambo neh lambt sket dapat..(heee sebab aku xamik gambo pown),
maka lambat lah sket post dicneh..hikhikMySpace
MaJlis PerkaHwinaN kawan sekolah menengah aku Norain bersama suami beliau Yaakob pada 29 NovemBer 2009... (dah kawin dah kawan2 ku...hikhik)






Yang neh sebelah malam (aGkt niKah)...
aku x p pown...
heee





Norain dan Yaakob

Tahniah....
SeMoga BerbaHagia sehingga ke akHirat...







Semua raKan sekeLas skolaH meNengaH yang hadir..
Mcm reunion lah plak...
Ada jugak rakan2 yang len..tapi xamik gambo skali pown...weeee





Pasneh saPa lah puLak yer? heee

apa2 pown xsabo nak tgok "who's next"
ntah2 maKcik liDiey plak kowt...agagagagagaga MySpace(amin.....)
xpown fiZa? MySpacejeng jeng....
xpown bukaN kawAn skOlah?MySpace kaWan2 diiPt plak?
ngeee....
apa2 pown sumanya darik AllahMySpace...
Moga dipermudahkan segala urusan....
Amin....
wasalam...

Sunday, November 29, 2009

Lidiey dan baby

Assalamualaikum..

Arineh merupakan ari yang penuh ngan kenDuri n kendara...MyEm0.Com
kengkawan yg suda kawin n ada yg suda mempunyai baby...
maka aku telah dibawa untuk menziarah ke umah seorang rakan seperjuangan di skolah menengah suatu ketika dulu.... (dulu lah sangat)

MyEm0.Comnak tunjuk gambo sket..
tapi bukan gambo baby n mak dia,
sebalik nya gambo baby ngan makcik lidiey
heee..(beliau yang menggelar dirik beliau sebegitu....)

amacam? ada gaya x jadik seorang ibu mithali?
(to lidiey : wah wah..hikhik)










 kusyuk betul dia dodoi..
kira smpai tertidor lah bayi tersebut..heee
MyEm0.Com


2 ja perkongsian untuk arineh,,
wasalam............
to lidiey : ana tunggu enti upload gambo kenduri kawin rakan kita.....
MyEm0.Com

Friday, November 6, 2009

Tilawah Al Quran





Salam kasih sayang buat keluarga tercinta (ngeeee),
rakan2 sperjuangan sahibah n adeq2 yg sangat disayangi..
Arap sumanya dalam keadaan yang sehat rohani, sehat iman nya n sehat fizikal nya..insyAllah..,http://www.emocutez.com


Heheh…kali ntah ke brapa ‘kali neh’ aku guna., aku mau kongsi sket pengalaman menyertai tilawah Al Quran…
Seblum tu aku mau kata jangan lah salah paham http://www.emocutez.commaksud aku mau cita…xdak niat mau menunjuk cuma mau kongsi serba sket experience dan perasaan yang agak terkilan ngan dirik sndirik neh…
kali neh wlaupown suda kali kedua,aku maseh sangat2 neves (nervous)
http://www.emocutez.com..
mana x nya, kali prtama juz wat kat pusat islam n x ramai orang…
dah tu ada banyak peserta….25 orang beb..
so untuk orang yang x teror macam aku memang layak dok ranking last2 saja…
tapi kali neh hanya ada 3 orang peserta…
dah sah2 aku dapat no 3 walaupun sebenaq nya sangat2 x layak..(biaq xdapat no pown xpa)
neh siap dapat hamper n trofi n sijil..
jazakallah FATIN AMIERA…..
lawan lak kat dewan besaq yang nama nya dewan harum manis (isk isk)…-bkn isu

maka aku yg tersangat dhaif http://www.emocutez.comilmu neh n x sedaq dirik pown msuk…(wuuuu)

mula2 cakap memang xdak orang lansung…so aku pown masuk lah (bajet lawan kat pusat islam)
pastu cita nya aku diberitahu ada saringan plak...so aku lega banyak lah sebab confirm2 aku xlepaih untuk msauk final…
alih2 tegok2  x dak saringan sebab program x dapat sambutan…(isk isk..kalo program nyanyi bukan main lagik)
teroih masuk final…(http://www.emocutez.comwaaaaa cuak gila..bleh nangeh dengaq)

Maka aku sangat2 lah berusaha keras….3 minggu b4 lwn aku buat macam2 persediaan…
termasuk meminta sahabat ku yang teror bab tajwid untuk mengajar aku secara free…
(isk isk kowt nak bag upah)..
buat NOR SHAHIDA a.k.a IDA merangkap ustazah tajwid ku terima kaseh banyak2 sebab mengajaq dengan penuh sabar darik aku sangat teruk sampai aku muleh….
Maaf la…ready punya baik tapi masa lawan abeh suma terabuq sebab trlampau neves (alasan saja)

Punya lah cuak…dah baca macam2 doa tapi isk isk…xckup prsediaan lagik neh…

Jadik masa lawan, abeh la aku….terabuq..tajwid ntah kemana n laju…
Isk isk,,,,teruk gila,,xlayak dapat no 3….
Dah tu lawan ngan org yang sangat hebat…
Sorang penah wakil politeknik (kak zai) n sorang lagik (sakinah-juara) selalu wakil darik skolah rendah sampai skolah menengah serta ada cikgu tilawah sendirik….


http://www.emocutez.com
Lagik satu thank to all sahibah yang hadir untuk bagi sokongan..yang mesej aku n ucap gud luck amat lah banyak (thanks…especially SOFYIAH)..
yang tuju lagu nasyid khas untuk bagi semangat- MADIHA(amat terharu)
adeq2 darik KDI n SPI..
dayah yang teman akak..ngeee

sahibah2 darik kelas ku ..
sahibah2 yang terlibat secara lansung atau x….
LIZA yang susah2 tolong bawak kasut sendal kat aku (aku pakai selipar saja masa tu- isk isk ada ka ptut)
(buat nama2 yang aku x sebut, usah lah terasa..terlalu banyak mau sebut kat cneh)


http://www.emocutez.com
Apa2 pown aku amat terharu dengan keprihatinan kalian…
Moga redha Allah sentiasa dengan kalian…
Maaf lah sebab xmampu bagi yang terbaik…banyak lagik yang nak kena perbaiki

Skali lagik TERIMA KASIH….
Jaga hati, jaga iman dan assalamulaikum….