Masa

Isk iSk

My photo
Rumah papan atas bukit mengadap ciptaan NYA...subhanallah CANTIK!! dan tersangatlah cool..ALLAH tu hebat!

Thursday, June 2, 2011

Malu tapi rindu

Assalamualaikum

Tengah dok kusyuk dengar  ustaz sharihan cakap tiba - tiba aku yang time tu tengah jalan boleh accident dengan TINGKAP van...

Muka aku betul - betul dah berlaga dengan cermin van tu
Semua sahabat - sahabat gelak kat aku..

Aduh...camna pulak boleh tak nampak segedabak van yang nan indah di depan ku ini

Dan van tersebut dengan tak bersalahnya mengeluarkan bunyi yang aneh..
Ah habislah aku....
Si van bunyi pulak,
Dah la pelik semacam saja bunyi beliau..

Eh wait wait wait (perghhh aku melantunkan ayat orang puteh tuuu)
Memang pelik sangat ni bunyi nya

Aku pun melihat ke arah jam dan berkata
"Aku ni tengah mimpikan?"

Tetiba rasa macam nak buka mata
Setelah dibuka..aku nampak jam loceng handphone tengah berbunyi...
"Cesss..sah la aku bermimpi, patut la buruk ja bunyi van tu..haishhh"

Fuhhh alhamdulillah  mimpi saja yang part melanggar van tersebut,

Tapi yang aku harap jadik kenyataan yang part jumpa Ustaz Sharihan..
seorang murabbi yang banyak mendidik aku..

RINDUNYA....

Wasalam