Masa

Isk iSk

My photo
Rumah papan atas bukit mengadap ciptaan NYA...subhanallah CANTIK!! dan tersangatlah cool..ALLAH tu hebat!

Thursday, June 6, 2013

Er tangan galak?

Assalamualaikum,

Kakak opis: Farid, tolong sat design kad untuk birthday depa ni, agak-agak sempat dak siap hari ni?
Aku: hurm insyAllah..boleh kot..hohoho..
Kak opis : ha tak pa kalau tak dan pun buat yang birthday terdekat dulu nah..
Aku: orite-orite..insyAllah..heee

Serius kering idea, tapi disebabkan masa rehat tu singkat dan skill photoshop yang sangat lah level 1 maka terhasil lah design simple di bawah ni:





Tak teruk pun, cari background, cut some gambaq-gambaq yang kita nak, masuk word sikit dan tadaaaaa siap..sebab tu nak buat design kat atas ni guna knowledge photoshop basic saja...hahaha..
Orite..tu saja nak kongsi ^^

Wasalam

P/S Jom main sat..cer teka apa yang sama dalam ke empat-empat gambaq ni?

pstttt..kat bawah ni aku tunjuk uniform aku kat tempat keja,huh~


1 comment:

Anonymous said...

kak farid yang comei